06 301 758 33
Bookmarks Twitter Evren Madran Linkedin Evren Madran

Geld Terug
Garantie

NIEUW! ‘Geld terug garantie’...

Wij bieden een unieke 'geld terug garantie' voor onze tolkdiensten en beëdigde vertalingen. Voor beëdigde vertalingen garanderen we volledige teruggave van het betaalde bedrag. Indien de door ons beëdigde vertaling, om welke reden dan ook, geweigerd wordt door de instantie waar u uw vertaling aanlevert, dan krijgt u van ons uw geld terug!

Voor tolkdiensten garanderen we gedeeltelijke teruggave van het betaalde bedrag. Indien onze tolk, om welke reden dan ook, meer dan 15 minuten te laat op de tolklocatie arriveert, wordt er op de factuur die u zult ontvangen, 40% over de tolkkosten van het eerste uur in mindering gebracht!

Waarom biedt Turkstotaal™ de 'geld terug garantie' voor beëdigde vertalingen?

Ervaring leert ons dat afnemers van beëdigde vertalingen extra zekerheid nodig hebben. Het gaat doorgaans om particulieren die nooit eerder een vertaling aangevraagd hebben, terwijl ze de beëdigde vertaling voor een heel belangrijk doel nodig hebben, zoals huwelijk, echtscheiding of immigratie.

Onze ‘geld terug garantie’ voor beëdigde vertalingen is bedoeld om deze klanten gerust te stellen. De boodschap is: ‘wij zijn ervan overtuigd dat onze beëdigde vertaling Turks niet geweigerd wordt en mocht dit onverhoopt toch een keer gebeuren, dan geven wij gewoon uw geld terug!’ Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de originele beëdigde vertaling, voorzien van de handtekening en de stempel van onze vertaler, per TNT post aan het hieronder vermelde adres terug te zenden.

Maak kennis met onze professionele aanpak!
Bel 06 301 758 33 of stuur een e-mail naar
info@turkstotaal.nl

Waarom biedt Turkstotaal™ de 'geld terug garantie' aan voor tolkdiensten?

Onze klanten geven aan dat ‘stipt op tijd zijn’, vooral voor tolken in de Turkse taal, een belangrijk aandachtspunt is. Veelal wordt er nadrukkelijk verzocht dat de tolk Turks op het afgesproken tijdstip op de tolklocatie is. Daarom staat dit punt bovenaan onze prioriteitenlijst. Naast achtergrondinformatie over het tolkonderwerp ontvangen onze tolken bijzondere hulpmiddelen van ons, waaronder verkeersinformatie en een herinnering van de aanvangstijd van de tolkdienst per sms. Mocht onze tolk door onvoorziene omstandigheden toch te laat komen, dan beschouwen we het als onze plicht om de geleden schade enigszins te vergoeden, door 40% van de tolkkosten van het eerste uur in mindering te brengen op de factuur. Het bedrag van de de geld terug garantie dat voor uw opdracht van toepassing is treft u in uw offerte aan.

Dit bedrag wordt als volgt berekend: indien de tolk meer dan 15 minuten te laat komt voor een opdracht van de duur van één uur, dan wordt 40% van de tolkkosten in mindering gebracht en op de factuur zal slechts 60% van de in de offerte aangeboden prijs staan. Indien de offerte voor 2 uur is berekend, dan wordt de totaal geoffreerde prijs door twee gedeeld om de tolkkosten van één uur te vinden en daar wordt 40% van afgetrokken. Het tweede uur wordt volledig in rekening gebracht. Op de factuur zal dan 80% van de in de offerte aangeboden prijs staan.

Zwijndrechtsestraat 38  3073 RN Rotterdam / Le Mairekade 74  1013 CD Amsterdam
T 06 301 758 33 | E info@turkstotaal.nl
KVK Amsterdam: 34351805
Aanbevolen: Detren [vertaalbureau Turks-Duits; tolk & vertaler Turks-Duits in Duitsland] | Tumateks [vertaalbureau Turks-Duits; tolk & vertaler Turks-Duits in Turkije]