06 301 758 33
Bookmarks Twitter Evren Madran Linkedin Evren Madran
Vertaalbureau Turkstotaal™ is gespecialiseerd in de Turkse taal. Wij verrichten voor u vertalingen en tolkdiensten vanuit het Nederlands en Engels naar het Turks en andersom.

Dankzij onze ruime ervaring en ons grote netwerk van gecertificeerde tolken en vertalers Turks, bieden wij u topkwaliteit vertaal- en tolkdiensten binnen een groot aantal vakgebieden.

Voor iedere opdracht hanteren we een unieke selectieprocedure van ‘vertaler of tolk per vakgebied’. Op deze manier kunnen we de meest geschikte tolk of vertaler vinden voor het vakgebied waar u om vraagt.

  • Indrukwekkende vertalingen
  • Gratis offerte binnen 24 uur
  • Geld terug garantie
  • Breed scala aan vakgebieden
Maak kennis met onze professionele aanpak!
Bel 06 301 758 33 of stuur een e-mail naar
info@turkstotaal.nl
NIEUWE DIENST VAN VERTAALBUREAU TURKSTOTAAL™ woordenboek
Woordenboek Turkstotaal™ is een openbare en gratis toegankelijke dienst van Vertaalbureau Turkstotaal™.

Een bijzonder Turks woordenboek, opgesteld door een Turkse vertaler en tolk waardoor het meer inhoudt dan een gewoon woordenboek: je vindt er onder meer vakterminologie uit de juridische, medische, technische en commerciële wereld.

Door de verdieping van de verhouding tussen Turkije en Nederland in de laatste decennia, is ‘verstaanbaarheid’ alleen niet meer voldoende. Het taalgebruik dient tevens ‘mooi’ te zijn, zowel om misverstanden te voorkomen als om een 'goede indruk' te maken. Lees verder

“Waardoor onderscheidt Vertaalbureau Turkstotaal™ zich van de rest?”

Vertaalbureau Turkstotaal™ biedt Turkse taaldiensten aan voor een veranderende wereld! Decennialang was ‘verstaanbaarheid’ voldoende, omdat de Turkse taaldiensten grotendeels de basisbehoeften betroffen van de uit Turkije afkomstige mensen in Nederland. Thans gaat het in toenemende mate om betrekkingen tussen organisaties zowel in Nederland als Turkije terwijl de afnemers van de taaldiensten erg kritisch zijn waardoor een nieuwe aanpak nodig was. Bij deze nieuwe aanpak ligt de nadruk op de ‘internationale kwaliteitsnormen.’ De ambitie van Vertaalbureau Turkstotaal™ is om dit gat in de markt te vullen! Wij willen bestaande gewoontes doorbreken en een totaal nieuwe benadering hanteren voor Turkse taaldiensten.

"Hoe kan ik een ontvangen offerte accepteren?”

Via e-mail! Het enige wat u hoeft te doen is de offerte te beantwoorden en akkoord te geven.

"Wat als ik een beëdigde vertaling nodig heb?"

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze beëdigde vertalingen zijn geldig voor zowel Nederlandse instanties als voor de Turkse consulaten in Nederland. Onze vertalers voor de Nederlandse taal zijn beëdigd en staan geregistreerd in het Bureau btv (Bureau beëdigde tolken en vertalers) en bij de Turkse consulaten in Rotterdam en Deventer. Bovendien bieden wij u een 'geld terug garantie' voor beëdigde vertalingen. Hoe de garantie precies in zijn werk gaat kunt u in uw offerte terugvinden.

"Waarom een woordenboek Turks op Turkstotaal™?"

In de hedendaagse praktijk blijkt dat vertalingen vanuit het Nederlands naar het Turks en vice versa, te veel uiteenlopen. Wij willen met ons online woordenboek Turks-Nederlands-Turks, een standaard neerzetten voor de Turkse branche van de Nederlandse vertaalindustrie en bovendien particulieren helpen in hun inspanning om de correcte vertaling van woorden en uitdrukkingen te vinden.

"Wat kost de Turkse vertaling / tolkdienst die ik heb aangevraagd?"

Zie Turks-Engels-Nederlands tolk-en vertaaltarieven voor de werkelijke tarieven. We streven ernaar om voor jullie een optimale prijs-kwaliteitverhouding neer te zetten. Deze verhouding bereiken we voornamelijk door de kosten van een duur kantoorpand te vermijden. Wij geloven dat een vertaalbureau dankzij de huidige technologie slechts een postadres, een telefoon en een internetverbinding nodig heeft.

“Wat houdt de geld terug garantie in?"

Wij bieden een unieke geld terug garantie voor onze Turkse tolkdiensten en beëdigde vertalingen. Voor beëdigde vertalingen garanderen we volledige teruggave van het betaalde bedrag. Indien de door ons beëdigde vertaling geweigerd wordt door de instantie waar u uw vertaling aanlevert, dan krijgt van ons uw geld terug! Voor tolkdiensten garanderen we gedeeltelijke teruggave van het betaalde bedrag. Indien onze tolk, meer dan 15 minuten te laat op de tolklocatie arriveert, wordt er op de factuur die u zult ontvangen, 40% over de tolkkosten van het eerste uur in mindering gebracht!

“Wat als ik een vraag heb?“

Voor   vragen   waarop   u   hier   het   antwoord  niet   kunt
vinden, Bel   06 301 758 33   of   zend   een   e-mail   naar info@turkstotaal.nl.

Zwijndrechtsestraat 38  3073 RN Rotterdam / Le Mairekade 74  1013 CD Amsterdam
T 06 301 758 33 | E info@turkstotaal.nl
KVK Amsterdam: 34351805
Aanbevolen: Detren [vertaalbureau Turks-Duits; tolk & vertaler Turks-Duits in Duitsland] | Tumateks [vertaalbureau Turks-Duits; tolk & vertaler Turks-Duits in Turkije]